CirkuSkellefteå

CirkuSkellefteå

December 1, 2016 Cirkus 0

Jonglering, akrobatik, balans, tyg, rep, ring, trapets ...

 

Workshops för alla åldrar. Familj workshops.

Kom och lära dig en cirkusfärdighet. 

Mer om föreställningar eller Skapande Skola: Scenkonstportalen.

 

Mer om workshops:

"Cirkusskola" - Workshops

Corporate Workshops

 

Deltagande i projektet: Lyssna på oss i Jörn

 

UN Goals

Mastergravity tar sitt ansvar för att bidrag till att nå UN 2030 mål inom 4 olika ämnen:

  • Good health and well being – Vi har stort fokus på barnens fysiska och psykiska hälsa. Många barn har låg självkänsla och mår dåligt med ångest relaterad till prestationshets och konkurrensen i samhället.
  • Quality education – Vår undervisning främjar en hållbar livsstil, tar upp mänskliga rättigheter, jämställdhet, främjande av en kultur för fred och icke-våld genom konflikthantering, uppskattning av kulturell mångfald och av vikten av  kulturens bidrag till en hållbar utveckling.
  • Gender equality – “Jämställdhet uppnås när kvinnor, män, flickor och pojkar har lika rättigheter, villkor och möjligheter och kraften att forma sina egna liv och bidra till samhällets utveckling.” Det är något vi strävar efter dagligen i vår undervisning i CirkuSkellefteå.
  • Reduced inequalities – Vår vision är att ge alla barn lika förutsättningar för utveckling oberoende av deras socioekonomiska och kulturella bakgrund och därför samarbetar vi med den offentliga och ideella sektorn för att ge cirkus undervisning till de barn som mest behöver oss.